Κυριακή 24 Οκτωβρίου 2010

Προεκλογική δραστηριότητα Γεωργίας Νικολάου

Επίσκεψη πραγματοποίησε στον αρχαιολογικό χώρο Μικρής Δοξιπάρας –Ζώνης η υποψήφια αντιπεριφερειάρχης Έβρου Γεωργία Νικολάου όπου είχε ενημέρωση από τον αρχαιολόγο και μέλος του Κεντρικού Αρχαιολογικού Συμβουλίου (ΚΑΣ) Διαμαντή Τριαντάφυλλο, στον οποίο εξέφρασε την αμέριστη συμπαράστασή της και την ευγνωμοσύνη της εκ μέρους όλων των κατοίκων του Έβρου για τη συνολική προσφορά του για την ανάδειξη της πλούσιας αρχαιολογικής κληρονομιάς του τόπου μας και επισήμανε ακόμη ότι η ανάδειξη του αρχαιολογικού χώρου Μικρής Δοξιπάρας-Ζώνης θα είναι μια προτεραιότητα για την Περιφερειακή Διοίκηση Ανατολικής Μακεδονίας –Θράκης.


Εν συνεχεία επισκέφθηκε την περιοχή του
Τριγώνου και του Ορμένιου, όπου η προεκλογική εκστρατεία έκρυβε για την υποψήφια αντιπεριφερειάρχη Έβρου Γεωργία Νικολάου πολλές εκπλήξεις και έντονη συναισθηματική φόρτιση. Ένας από τους μαθητές της στο Λύκειο Δικαίων Τριγώνου όπου πρωτοδιορίστηκε είναι ο υποψήφιος περιφερειακός σύμβουλος Σταύρος Παπαθανάκης! Στο Ορμένιο και τη Φτελιά συναντήθηκε με τους μαθητές της Γιάννη Αντωνιάδη και Γιώργο Αλεξίου κι έτσι ξύπνησαν οι αναμνήσεις από μια ωραία και ενδιαφέρουσα περίοδο της ζωής τους.

Με τους κατοίκους του Κυπρίνου και του Τριγώνου (στα χωριά Κόμαρα, Πεντάλοφος, Πετρωτά, Ορμένιο, Φτελιά) είχε την ευκαιρία να συναντηθεί η υποψήφια αντιπεριφερειάρχης Έβρου Γεωργία Νικολάου και να ακούσει τα προβλήματα που αντιμετωπίζουν στην καθημερινότητά τους με κυρίαρχα τα θέματα της υγείας, της εξυπηρέτησής τους, της πληθυσμιακής κατάρρευσης και της πρόσβασής τους στο δίκτυο μεταφοράς και συγκοινωνίας, για τα οποία ζητούν από τους δικούς τους ανθρώπους το ουσιαστικό και έμπρακτο ενδιαφέρον τους για την αντιμετώπιση και επίλυσή τους. Η κ. Νικολάου απαντώντας στα δίκαια και αυτονόητα αιτήματά τους επισήμανε με έμφαση ότι «τα προβλήματα και τα αιτήματα των ανθρώπων της υπαίθρου θα είναι πολύ ψηλά στην ατζέντα των τοπικών θεμάτων της Περιφερειακής Διοίκησης Ανατολικής Μακεδονίας -Θράκης

Τέλος περιόδευσε στη λαϊκή αγορά του Σουφλίου. «Το παζάρι στο Σουφλί έχει το δικό του χρώμα και μια ξεχωριστή ταυτότητα», είπε η υποψήφια αντιπεριφερειάρχης Έβρου Γεωργία Νικολάου που περιδιάβηκε σε όλο το χώρο και είχε μια ευκαιρία να μιλήσει με τους ανθρώπους του παζαριού και τους κατοίκους του Σουφλίου και της ευρύτερης περιοχής.

Δεν υπάρχουν σχόλια: