Δευτέρα 18 Οκτωβρίου 2010

Κατατέθηκε στο πρωτοδικείο Κομοτηνής ο συνδυασμός της Κοινωνικής Συμμαχίας για την Ανατολική Μακεδονία - Θράκη με ενιαία περιφερειακή συνείδηση


Κατατέθηκε την Κυριακή 17 Οκτωβρίου στο Πρωτοδικείο Κομοτηνής ο συνδυασμός ΚΟΙΝΩΝΙΚΗ ΣΥΜΜΑΧΙΑ από τον υποψήφιο Περιφερειάρχη Ανατολικής Μακεδονίας Θράκης Άρη Γιαννακίδη, ο οποίος συνοδεύονταν από τους υποψήφιους Αντιπεριφερειάρχες Ξάνθης, Φώτη Καραλίδη και Ροδόπης, Παύλο Δαμιανίδη, καθώς και υποψήφιους συμβούλους του συνδυασμού.


Μετά την κατάθεση, ο κ. Γιαννακίδης έκανε την ακόλουθη δήλωση: «Σήμερα καταθέσαμε τον συνδυασμό της ΚΟΙΝΩΝΙΚΗΣ ΣΥΜΜΑΧIΑΣ σφραγίζοντας έτσι την προσπάθεια μας. Η μέρα είναι ιστορική όπως ιστορική πρόκληση για το μέλλον μας είναι η περιφερειακή αυτοδιοίκηση. Το ψηφοδέλτιο αποτελείται από ανθρώπους που θεωρώ συνεργάτες είτε εκλεγούν, είτε όχι. Όλοι θα αποτελέσουν μία ομάδα δουλειάς με στόχο την επίτευξη της ενιαίας περιφερειακής συνείδησης και της κατοχύρωσης μίας νέας αναπτυξιακής ταυτότητας για την Ανατολική Μακεδονία και Θράκη, στη βάση ενός ρεαλιστικού προγράμματος και επίκεντρο τους πολίτες και τις ανάγκες τους. Καλώ τους πολίτες να αξιολογήσουν και να επιλέξουν μεταξύ των αρίστων εκείνους που θα τους εκπροσωπήσουν την επόμενη μέρα. Η ΚΟΙΝΩΝΙΚΗ ΣΥΜΜΑΧΊΑ είναι μία λαϊκή μεταρρυθμιστική δύναμη που στόχο έχει κινητοποιήσει τους ενεργούς πολίτες των τοπικών κοινωνιών και να δώσει μία νέα πρόταση για το μέλλον.»

Δεν υπάρχουν σχόλια: