Τρίτη 19 Οκτωβρίου 2010

Περιοδεία Άρη Γιαννακίδη στον Βόρειο Έβρο

Στο Βόρειο Έβρο περιόδευσε ο υποψήφιος περιφερειάρχης Ανατολικής Μακεδονίας – Θράκης Άρης Γιαννακίδης μαζί με την υποψήφια αντιπεριφερειάρχη Έβρου Γεωργία Νικολάου και συνοδευόμενος από υποψήφιους περιφερειακούς συμβούλους. Πρώτος σταθμός ήταν τα εγκαίνια της λειτουργίας και της απόδοσης στην κυκλοφορία της παράκαμψης της Εγνατίας Οδού Θουρίου –Νέου Χειμωνίου, «ένα έργο ζωής», -κατά τον κ. Γιαννακίδη- «αφού είχαν συμβεί τραγικά αυτοκινητιστικά δυστυχήματα και συνάνθρωποί μας έχασαν τη ζωή τους».


Στο εργοστάσιο της Νέας Ορεστιάδας της Ελληνικής Βιομηχανίας Ζάχαρης είχε ενημέρωση από τον διευθυντή κ. Παράσχο Παρασχούδη και τον προϊστάμενο της Γεωπονικής Υπηρεσίας κ. Κώστα Καδόγλου και επισκέφθηκε τους εργαζόμενους στους χώρους εργασίας τους. «Ο ρόλος της Ελληνικής Βιομηχανίας Ζάχαρη είναι σημαντικός για την περιοχή και δεν θα επιτρέψουμε να κλείσει», τόνισε με έμφαση ο κ. Γιαννακίδης απευθυνόμενος στο προσωπικό της κορυφαίας ελληνικής βιομηχανίας με την τεράστια συμβολή στην κοινωνική και οικονομική ζωή όλης της Βόρειας Ελλάδας.

«Είμαι εντυπωσιασμένος από τα εκθέματα και την οργάνωση», δήλωσε ο κ. Γιαννακίδης μετά την ενημέρωσή του από τον πρόεδρο του Λαογραφικού Μουσείου Ορεστιάδας κ. Πασχάλη Μαυρίδη και δεσμεύτηκε για μια νέα επίσκεψη και περιήγηση.

Δεν υπάρχουν σχόλια: