Κυριακή 22 Ιουνίου 2008

στην Αλεξανδρούπολη...... στα μπαράκια







Ο Δήμαρχος Τυχερού είναι ο μοναδικός Δήμαρχος στον Εβρο που δεν κατοικεί στο Δήμο του , κατά παράβαση του άρθρου 91 του ΔΚΚ, και χρησιμοποιεί το δημαρχιακό αυτοκίνητο για προσωπικές του εργασίες και επιθυμίες(ταξίδια, βόλτες στην πόλη, μεταφορά στο σπίτι του κλπ) ζημιώνοντας οικονομικά το Δήμο Τυχερού.
Και επειδή «κινδυνεύει η σωματική του ακεραιότητα» και έχει «διανύσει πολλά χιλιόμετρα» όπως δικαιολογήθηκαν κάποιοι σύμβουλοί του, πρέπει να πάρει καινούργιο για να νοιώθει ασφαλής!!!
Να θυμίσουμε ότι το δημαρχιακό που άλλαξε είναι 6 χρονών!! Και είναι το τελευταίο αυτοκίνητο που αγόρασε η προηγούμενη δημοτική αρχή. Το καινούργιο δημαρχιακό είναι το πρώτο αυτοκίνητο που αγόρασε η σημερινή δημοτική αρχή εδώ και 5 χρόνια.
Άραγε τα παιδιά που μετακινούνται με τα παλιά λεωφορεία του Δήμου δεν κινδυνεύουν; Ο δήμαρχος μόνο τον εαυτό του σκέφτεται; οι σύμβουλοί του τι κάνουν;
«Δήμαρχε να πάρεις μερσεντές να σκάσουν από τη ζήλια τους» ήταν τα λόγια του προέδρου του ΔΣ επί μια τετραετία, στο δημοτικό συμβούλιο κατά τη συζήτηση του θέματος της αγοράς του αυτοκινήτου!!! Ευγενώς πολιτική συμπεριφορά……
Ο δήμαρχος πρέπει να καταλάβει ότι το αυτοκίνητα είναι του Δήμου και όχι δικά του. Αυτό να το καταλάβουν και οι σύμβουλοι του οι οποίοι δυστυχώς ποιούν τη νήσσα….



Δεν υπάρχουν σχόλια: