Σάββατο 23 Αυγούστου 2008

Αισχίστη συμπεριφορά

ΔΕΔΟΓΛΟΥ ΕΥΑΓΓΕΛΟΣ
ΔΗΜΟΤΙΚΟΣ ΣΥΜΒΟΥΛΟΣ
ΤΥΧΕΡΟΥ


Δελτίο τύπου
Τυχερό 23/08/2008


Αισχίστη συμπεριφορά.

Για μια ακόμη φορά ο δήμαρχος και κάποιοι δημοτικοί του σύμβουλοι έδειξαν τις «προοδευτικές τους αντιλήψεις» και τον τρόπο σκέψης τους περί δημοκρατικών διαδικασιών.
Στις 22/08/2008 οι υπάλληλοι που διορίστηκαν στο Δήμο Τυχερού προερχόμενοι από Δημοτικές Επιχειρήσεις, είχαν συγκέντρωση στο Δήμο Τυχερού με την παρουσία εκπροσώπων της ΠΟΕ ΟΤΑ, με σκοπό την ματαίωση της λήψης απόφασης από το Δημοτικό Συμβούλιο που να ακυρώνει την απόφαση διορισμού τους.
Αντί όμως να καθίσουν και να ακούσουν τις απόψεις των συνδικαλιστών, κάποιοι δημοτικοί σύμβουλοι της συμπολίτευσης και ο Δήμαρχος μαζί, προπηλάκισαν και κάποιοι δημοτικοί σύμβουλοι λίντσαραν τους συνδικαλιστές-εκπροσώπους της ΠΟΕ παρουσία μάλιστα τοπικού καναλιού.
Ενέργειες που έρχονται να ακολουθήσουν την επαίσχυντη πράξη του Δημάρχου να ποινικοποιήσει την πολιτική αντιπαράθεση με τη μήνυση που υπέβαλε κατά τη συνεδρίαση του ΔΣ στις 23/05/2008.
Δυστυχώς αυτές οι ενέργειες των εκπροσώπων του Δήμου Τυχερού( οι κάτοικοι του οποίου δείχνουν έμπρακτα τη φιλοξενία τους) το μόνο που καταφέρνουν είναι να δυσφημήσουν τον τόπο μας και να μας παραπέμψουν αρκετά χρόνια πίσω.
Σαν Δημοτική Παράταξη του Δήμου Τυχερού καταδικάζουμε τις απαράδεκτες και πρωτοφανείς ενέργειες της συμπολίτευσης και περιμένουμε δημόσια συγνώμη από τους πρωτεργάτες της ντροπιαστικής πράξης, ώστε να αποκατασταθεί το κύρος του ΔΗΜΟΥ ΤΥΧΕΡΟΥ

Δεν υπάρχουν σχόλια: