Σάββατο 24 Μαΐου 2008

Ο δήμαρχος Τυχερού αντί να ασχοληθεί με την επίλυση των σοβαρών προβλημάτων που ταλανίζουν το Δήμο μας- τα οποία δε λύνονται με τοποθέτηση κυβόλιθων-προτίμησε να συκοφαντεί την αντιπολίτευση επειδή αυτή προασπίζει την αλήθεια , τη διαφάνεια και ενημερώνει τους πολίτες για συγκεκριμένα γεγονότα που συμβαίνουν στο Δήμο μας. Γεγονότα που έχουν μάλιστα σχέση με την προστασία της δημόσιας υγείας. Στις 22/05/2008 δημοσιοποίησα έγγραφο της Δ/νσης Υγείας που μετά από εργαστηριακές αναλύσεις των νερών στις 31/03/2008 , το έκρινε ακατάλληλο προς ανθρώπινη κατανάλωση σε δυο οικισμούς του Δήμου μας. Κάτι που έπρεπε να κάνει ο ίδιος αφού από το νόμο είναι υπεύθυνος για την προστασία της υγείας των κατοίκων του Δήμου και ήξερε για τα αποτελέσματα αυτών.
Στο δημοτικό συμβούλιο στις 23/05/08 υπέβαλα ερώτημα στο Δήμαρχο Τυχερού σχετικά με την καταλληλότητα των νερών στο Δήμο Τυχερού στηριζόμενος σε αυτό το έγγραφο. Μετά από την απάντηση του η οποία δεν ήταν καθόλου κατατοπιστική, ο Δήμαρχος έφυγε από το χώρο της συνεδρίασης του Δημοτικού Συμβουλίου και πήγε στο Αστυνομικό Τμήμα Τυχερού όπου υπέβαλε έγκληση-μήνυση!!! για συκοφαντική δυσφήμηση και διασπορά ψευδών ειδήσεων , στηριζόμενος μάλιστα σε ανακρίβειες και έωλα επιχειρήματα.
Έτσι λοιπόν μετά το πέρας της συνεδρίασης οδηγήθηκα στο Τμήμα (γιατί τόλμησα να πω την αλήθεια!) και πήρα 48ωρη προθεσμία να απολογηθώ.
Γιατί λοιπόν ο Δήμαρχος Τυχερού επιλέγει τη δικαστική οδό χρησιμοποιώντας μάλιστα ψευδή στοιχεία;
Αν νομίζει ότι με αυτόν τον τρόπο θα σταματήσουμε να ελέγχουμε, να καταγγέλλουμε, να παρακολουθούμε από κοντά την πορεία του Δήμου και να κάνουμε προτάσεις, πλανάται πλάνην οικτρά.
Απλώς να του υπενθυμίσω μόνο, ότι δεν ποινικοποιούνται οι πολιτικές δράσεις της διαφάνειας, αλλά οι οικονομικές ατασθαλίες και η αδιαφορία των πολιτικών για τη δημόσια υγεία.

2 σχόλια:

Ανώνυμος είπε...

Δήμαρχε ,
με μυνήσεις δεν κρύβεται η αλήθεια.
Ούτε θα φοβίσεις κάποιον.
Μάλλον εσύ έχεις τρομοκρατηθεί!!!

Ανώνυμος είπε...

Οταν δεν υπάρχουν επιχειρήματα,οταν δεν αντέχουν την κριτική,οταν συσκοτίζουν την πραγματικότητα,οταν θεωρούν την πλειοψηφία ικανή να καταλύει την νομιμότητα,οταν θεωρούν την εξουσία προσωπική τους υπόθεση,οταν νομίζουν πως δέν πρέπει να υπάρχει αντιπολίτευση καταφεύγουν σε αστυνομικές λύσεις για να εκφοβίσουν,να σταματήσουν τον έλεγχο.Βαγγέλη συνέχισε οι δημότες του τυχερού δέν είναι ιθαγενείς κανενός αποικιοκράτη ειναι πολιτες δημοκρατικής χώρας.
Σ.Δ.