Παρασκευή 9 Μαΐου 2008

τι είπε ο Δήμαρχος στο Δημοτικό Συμβουλιο στις 7/03/07σχετικά με τη συναψη δανείου για την αγορά των κτισμάτων του Αγροτικού Συνεταιρισμού Τυχερού

Δυστυχώς ο φόβος πολλών κατοίκων του Τυχερού σχετικά με την τύχη του Αγροτικού Συνεταιρισμού και των περιουσιακών του στοιχείων επαληθεύτηκε. Στις ο7 /05/08 βγήκε στον πλειστηριασμό και το τελευταίο κτίριό του (αποθήκη 1000 τμ περίπου). Έτσι ο συνεταιρισμός δεν υπάρχει πια, τα κτίρια πέρασαν σε άλλα χέρια, οι υπάλληλοι έχασαν τις δουλειές τους και οι αγρότες της περιοχής δεν εξυπηρετούνται όπως πριν, με όλες τις αρνητικές επιπτώσεις στη κοινωνία του Δήμου Τυχερού.

Στις 07/03/2007 το Δημοτικό Συμβούλιο του Τυχερού αποφάσισε τη σύναψη δανείου για την αγορά των οικοπέδων του συνεταιρισμού και των κτισμάτων του. Στις 14/05/07 το δημοτικό συμβούλιο αποφάσισε τη σύναψη δανείου από συγκεκριμένη τράπεζα αξιολογώντας προσφορές δυο τραπεζών.

Όμως η απόφαση αυτή δεν εκτελέστηκε ποτέ από το Δήμαρχο για λόγους που μόνο αυτός ξέρει...Αλλιώς μας τα έλεγε τότε.Ποιούς κορόιδεψε; τους αγρότες; τους υπαλλήλους; το διοικητικό συμβούλιο του συνεταιρισμού;του δημοτικούς συμβούλους; ή ολόκληρη την κοινωνία του Δήμου Τυχερού....

στις 23/05/08 υπέβαλα το ερώτημα στο Δήμαρχο για τη μη εκτέλεση της παραπάνω απόφασης του δημοτικού συμβουλίου(τα κτίρια δεν ειχαν βάρη)

4 σχόλια:

Ανώνυμος είπε...

ΔΙΑΠΛΟΚΗ - ΔΙΑΠΛΟΚΗ

Ανώνυμος είπε...

ΨΕΥΔΕΤΑΙ Ή ΔΕΝ ΚΑΤΑΛΑΒΑΙΝΕΙ ΤΙ ΛΕΕΙ Ο κ. ΔΗΜΑΡΧΟΣ ΣΤΙΣ ΣΥΝΕΔΡΙΑΣΕΙΣ ΤΟΥ ΔΗΜΟΤΙΚΟΥ ΣΥΜΒΟΥΛΙΟΥ ;
ΔΗΜΟΤΙΚΟΙ ΣΥΜΒΟΥΛΟΙ ΤΗΣ ΠΛΕΙΟΨΗΦΙΑΣ ΞΥΠΝΗΣΤΕ ! ! !

Ανώνυμος είπε...

Γιατί ρωτάει ο κ.κ. ; Πρώτη φορά είναι που λέει ψέματα ο Δήμαρχος;
Αν αρχίσουν να καταγράφουν τα ψέματά του θα πρέπει 100 υπάλληλοι μέρα - νύχτα να ασχολούνται μόνο με αυτό.Καλύτερα όμως να ασχολούνται με αυτό όσοι περιμένουν τις υποσχέσεις του για πρόσληψη από τις παραμονές Δημοτικών Εκλογών του 2006Εκατοντάδες είναι και αυτοί!!!

Ανώνυμος είπε...

ΚΑΙ Η ΓΙΩΤΑ ΜΗΠΩΣ ΠΕΡΙΜΕΝΕΙ ;