Τρίτη 16 Νοεμβρίου 2010

ευχαριστώ

Ευχαριστώ θερμά όλους τους πολίτες που με στήριξαν με την ψήφο τους σε αυτές τις περιφερειακές εκλογές οι οποίοι είναι φίλοι, γνωστοί αλλά και άγνωστοι που πίστεψαν σε μένα.


Η όγδοη θέση που κατέλαβα είναι εξαιρετικά τιμητική για μένα και αυτό προκύπτει από την ανάλυση των αποτελεσμάτων όλων των εκλογικών τμημάτων του νομού.

Ευχαριστώ ιδιαίτερα τον κ Άρη Γιαννακίδη και την κα Γεωργία Νικολάου για την μεγάλη τιμή που μου έκαναν να με συμπεριλάβουν στο ψηφοδέλτιο της Κοινωνικής Συμμαχίας, ανάμεσα σε αξιόλογα στελέχη.

Επίσης ευχαριστώ την οικογένεια μου που με στήριξε με όλες της τις δυνάμεις κατά την προεκλογική περίοδο,  χωρίς την οποία δεν θα είχα την πολιτική μου πορεία ως τώρα.

Συγχαρητήρια σε εκλεγμένους και μη για τη μάχη που έδωσαν για τη μεγάλη νίκη

Ο δρόμος του αγώνα για το δύσκολο έργο αρχίζει τώρα, και θέλω να πιστεύω ότι βρίσκει όλους τους πολίτες της περιφέρειάς μας ενωμένους.


ευχαριστώ

2 σχόλια:

Ανώνυμος είπε...

Φίλε Βαγγέλη, εάν θέλεις να είσαι σε εκλόγιμη θέση την επόμενη φορά να είσαι και λίγο πολιτικάντης και να το παίζεις σε δύο ταμπλό.( να μοιράζεις ψηφοδέλτια του Πουλιλιού για της Δημοτικές και τα δικά σου για τις Περιφερειακές!) ΑΥΤΟ είναι το "μυστικό" των εκλεγμένων της περιοχής μας.

Ανώνυμος είπε...

ΠΡΩΤΑ ΕΒΓΑΛΕΣ ΤΙΣ ΕΔΡΕΣ ΜΕΙΩΝΟΝΤΑΣ ΑΥΤΕΣ ΤΟΥ ΣΥΝΔΥΑΣΜΟΎ ΣΟΥ ΣΤΟΝ ΤΟΠΟ ΣΟΥ ΚΑΙ ΜΕΤΑ ΕΥΧΑΡΙΣΤΕΙΣ ΤΟΥΣ ΨΗΦΟΦΟΡΟΥΣ ΣΟΥ ??