Κυριακή 19 Ιουλίου 2009

κουνουπια


Στις 31 Μαρτίου υπήρξε θέμα στο Δημοτικό Συμβούλιο για την καταπολέμηση κουνουπιών από το Δήμο Τυχερού
Ο δήμαρχος ζήτησε την συναίνεση της αντιπολίτευσης για να εφαρμόσει τον παράνομο περυσινό τρόπο!
Φυσικά και δεν την είχε, για να διασφαλιστεί η Δημόσια Υγεία.
Η πρότασή μας ήταν να διαθέσουμε όχι 45.000 ευρώ ,αλλά και περισσότερα και να γίνουν ψεκασμοί με νόμιμους τρόπους από κάποια εταιρία ειδική στην καταπολέμηση κουνουπιών, κάτι βέβαια το οποίο το προτείναμε και από τον Δεκέμβριο με την ψήφιση του προϋπολογισμού για να γίνουν οι ψεκασμοί από νωρίς την Άνοιξη.
Τελικά το θέμα πήρε αναβολή γιατί ο Δήμαρχος δεν είχε την συναίνεση και την συνενοχή όλων στην εγκληματική ενέργεια που ήθελε να εφαρμόσει.
Στις 15 Μαίου ξαναήρθε το θέμα(έκτακτο) της καταπολέμησης κουνουπιών στο ΔΣ και η συμπολίτευση ψήφισε την μελέτη αλλά από τα 42.840 ευρώ, πολύ λίγα χρήματα είναι για ψεκασμούς με τα οποία φυσικά δεν μπορεί να γίνει τίποτα.
Η συντάξας της μελέτης που ψήφισε η συμπολίτευση δήλωσε στο ΔΣ ότι οι γνώσεις της δεν είναι επαρκής για τα κουνούπια και ότι η καταπολέμηση θα είναι ελλιπής
Μέχρι σήμερα δεν έγινε κάτι για τα κουνούπια, ενώ στις 18 Ιουνίου ήταν η καταληκτική ημερομηνία προσφορών για την καταπολέμηση των κουνουπιών
Τα κουνούπια συνεχίζουν να ταλαιπωρούν τους κατοίκους του Τυχερού και το πρόβλημα τις τελευταίες ημέρες είναι εντονότατο, ο δε Δήμαρχος και οι σύμβουλοί του για μια ακόμη φορά για ένα σημαντικότατο θέμα δείχνουν πλήρη αδιαφορία.
Μήπως ο Δήμαρχος θέλει να πληρώσει με αυτή τη μελέτη τα περυσινά κατορθώματα;
Πρέπει να καταλάβουν κάποιοι ότι υπάρχουν και νόμιμοι τρόποι για τη λειτουργία του Δήμου μας.

Δεν υπάρχουν σχόλια: