Παρασκευή 12 Νοεμβρίου 2010

«Μήνυμα του Υποψήφιου Περιφερειάρχη Άρη Γιαννακίδη προς τους πολίτες της Ανατολικής Μακεδονίας – Θράκης»

Την Κυριακή οι πολίτες της Ανατολικής Μακεδονίας Θράκης θα επισφραγίσουν πανηγυρικά το πλειοψηφικό ρεύμα που διαμορφώθηκε στις 7 Νοεμβρίου. Οι πολίτες της περιοχής αξιολόγησαν προγράμματα, θέσεις, πρόσωπα. Διαμόρφωσαν άποψη για το ποιος έχει τη δυνατότητα να εμπνεύσει το σύνολο των υγιών δυνάμεων της περιφέρειας.
Τις τελευταίες μέρες έγιναν μάρτυρες προσπάθειας κατίσχυσης φοβικών λογικών και απίστευτων τοπικιστικών αντιλήψεων που επιβεβαιώνουν πέρα από κάθε αμφιβολία τους όρους με τους οποίους αντιλαμβάνονται κάποιοι την περιφερειακή ολότητα. Οι πολίτες όμως της Ανατολικής Μακεδονίας και Θράκης, οι ενεργοί, ευαισθητοποιημένοι και τοποθετημένοι απέναντι στον σκοταδισμό, την μισαλλοδοξία και την διχαστική λογική συνθέτουν μία γρανιτένια ΚΟΙΝΩΝΙΚΗ ΣΥΜΜΑΧΙΑ.
Συναποτελούν μία δύναμη αντίστασης σε μηχανισμούς, παράκεντρα, καθεστωτικές λογικές. Οι πολίτες της Ανατολικής Μακεδονίας και Θράκης δεν είναι άβουλοι όπως κάποιοι τους θεωρούν. Έχουν αποφασίσει!
Τους καλώ την Κυριακή να συνδιαμορφώσουμε το αύριο και να κάνουμε πράξη το όραμα. Να σφυρηλατήσουμε μία ενιαία περιφερειακή συνείδηση και να προτάξουμε εκείνα που μας ενώνουν. Η εποχή δεν προσφέρεται για ρίσκα.
Η ΚΟΙΝΩΝΙΚΗ ΣΥΜΜΑΧΙΑ θα αποτελέσει την ψυχή της Ανατολικής Μακεδονίας και Θράκης. Σε αυτό το κάλεσμα εγρήγορσης και συμπόρευσης δεν πρέπει να λείψει κανείς. Είναι χρέος όλων μας. Καλό αγώνα.

Άρης Γιαννακίδης
Υποψήφιος Περιφερειάρχης Ανατολικής Μακεδονίας – Θράκης

Δεν υπάρχουν σχόλια: