Παρασκευή 3 Δεκεμβρίου 2010

Συνάντηση Άρη Γιαννακίδη με τους δημάρχους της Καβάλας


 


Συνάντηση εργασίας με τους απερχόμενους αλλά και τους νέους δημάρχους της Περιφερειακής Ενότητας Καβάλας, παρουσία στελεχών της Περιφέρειας Ανατολικής Μακεδονίας Θράκης αλλά και υπηρεσιακών συνεργατών είχε την Παρασκευή 3 Δεκεμβρίου στο Δημαρχείο Καβάλας ο εκλεγμένος Περιφερειάρχης Ανατολικής Μακεδονίας Θράκης Άρης Γιαννακίδης, παρουσία του αντιπεριφερειάρχη Καβάλας Αρχέλαου Γρανά.


Σκοπός της πρώτης αυτής συνάντησης ήταν η επιτάχυνση των διαδικασιών υποβολής των σχετικών προτάσεων έργων που βιολογικών καθαρισμών και των σχετικών δικτύων στους οικισμούς των νέων Δήμων με πληθυσμό άνω των 2000 κατοίκων.

Καταληκτική ημερομηνία υποβολής των σχετικών φακέλων από τους Δήμους είναι η 31 Μαρτίου 2011 ωστόσο ο Περιφερειάρχης ζήτησε όπου είναι εφικτό να υποβληθούν οι σχετικές προτάσεις μέχρι και την 31 Δεκεμβρίου 2010.

Η νέα περιφέρεια προστάσει την πράσινη ανάπτυξη και ενεργοποιεί κάθε πρόγραμμα που δημιουργεί περιβαλλοντική προστασία και σέβεται την περιβαλλοντική αειφορία.

Μετά το τέλος της συνάντησης ο κ. Γιαννακίδης δήλωσε «ικανοποιημένος» στέλνοντας ταυτόχρονα ένα μήνυμα για τον τρόπο με τον οποίο θα λειτουργήσει η Περιφέρεια τονίζοντας ότι προέχει «η σύνθεση και όχι η διαίρεση».

Κατά τη διάρκεια της παρουσίας του στην Καβάλα ο κ. Γιαννακίδης επισκέφθηκε τους χώρους όπου τα ειδικά σχολεία της Καβάλας και της Χρυσούπολης πραγματοποιούσαν εκδηλώσεις με αφορμή την Παγκόσμια ημέρα ΑμεΑ τονίζοντας ότι η Περιφέρεια θα σταθεί δίπλα τους έμπρακτα και ουσιαστικά.


Δεν υπάρχουν σχόλια: