Πέμπτη 12 Φεβρουαρίου 2009

ΔΕΥΑ ΤΥΧΕΡΟΥ








Σε συνεδρίαση του Δημοτικού Συμβουλίου στις 30/01/2009 αποφασίστηκε η αναστολή της λειτουργίας της ΔΕΥΑΤ κατά πλειοψηφία.
Ο Δήμαρχος σαν εισηγητής του θέματος επικαλέστηκε λόγους διεθνούς οικονομικής κρίσης και για αυτό πρότεινε την αναστολή της λειτουργίας της!
Δυστυχώς όμως δεν μας απάντησε για το πώς θα λυθούν τα σοβαρά προβλήματα ύδρευσης και αποχέτευσης που ταλαιπωρούν το Δήμο μας και θέτουν σε κίνδυνο τη δημόσια υγεία.
Όπως και οι σύμβουλοι της συμπολίτευσης ξέχασαν τους λόγους για τους οποίους είχαμε πάρει ομόφωνη απόφαση στις 28/06/2007 για την σύσταση της εν λόγω επιχείρησης, όπου παραδέχονται την σωρεία προβλημάτων στο δίκτυο ύδρευσης και στην αποχέτευση, και ψήφισαν θετικά στην αναστολή της λειτουργίας της.
Μήπως ο Δήμαρχος έχει σκοπό να λειτουργήσει την ΔΕΥΑΤ το καλοκαίρι του 2010 για να την χρησιμοποιήσει για πελατειακές σχέσεις με την ασύστολες υποσχέσεις θέσεων εργασίας όπως έκανε και με το περίφημο πολυιατρείο Τυχερού στις προηγούμενες εκλογές;
Σαν δημοτική παράταξη θεωρούμε επιτακτική την ανάγκη της άμεσης λειτουργίας της ΔΕΥΑΤ ,γιατί έτσι μόνο θα λυθούν τα προβλήματα που βιώνουν οι κάτοικοι σε θέματα ύδρευση και αποχέτευσης.




Δεν υπάρχουν σχόλια: